Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp på gang!

Torsdagens hockeyfest i DNB Arena trenger kanskje ikke all verden introduksjon. Det er ligaens to beste lag som møtes. De har spilt tre jevne kamper mot hverandre så langt denne sesongen. Forrige gang de barket sammen her i Stavanger fikk publikum servert et drama som blant annet endte med tre matchstraffer. Det er bare å ønske velkommen til nok et herlig hockeybaluba i DNB Arena

Den gang ble alle poengene med gjestene hjem til Hamar. Gutta har med andre ord noe å revansjere denne torsdagen, i en kamp som er den siste for Oilers  før nærmere to ukers kampfri grunnet landslagssamlinger.

Troppen

De fleste med oilershjerte satte vel kaffen i halsen da Jacob Lagace vred seg i smerte på isen, like før slutt i tirsdagens oppgjør mot MS. Jacob var på beina dagen derpå, men kampen mot Storhamar kommer dessverre for tidlig for vår toppscorer. Også Dennis Sveum må se oppgjøret fra sidelinjen.

Kvintetten Haglund, Vikingstad, Berg-Paulsen, Wikstøl og Klofutar er fremdeles opptatt med U21 VM i tyske Füssen.

Lad opp til kamp

Tall og fakta foran toppoppgjøret finner du i vår mediaguide, som alltid ført i pennen av Trygve Svendsen.

Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Oilerskaptein Kristian Forsberg gjest hos Garvik. Henrik Medhus og Even Myreng er også innom programmet.