Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp!

Det er duket for høstens første virkelige toppoppgjør i DNB Arena når Oilers møter Frisk denne torsdagen.

Første- mot tredjeplass på tabellen. Så veldig mye bedre kan det ikke bli. Nedslepp er 18.00.

En femtedel av seriesesongen er nå unnagjort. Alle lag har møtt hverandre en gang. De første tendensene i en lang og spennende sesong kan diskuteres.

Vi tar ikke den store analysen her inne, men anbefaler alle interesserte å lese seg opp til torsdagens oppgjør i vår medieguide på denne linken.

Intensitet og bredde

Oilerstrener Pål Gulbrandsen på sin side er ikke overrasket over at et møte med Frisk blir toppkamp etter første del av seriespillet.

– Ikke i det hele tatt. Frisk har vært bra flere sesonger. Denne høsten virker også troppen litt bredere enn de seneste årene. Klassespilleren Anders Bastiansen er ikke minst på plass som samlingspunkt. Og bakerst står Dahlberg som valig solid, sier Pål.

Intensitet over hele banen er også et stikkord.

– Sune Bergman spiller et klassisk 1-3-1 styrespill med høy energi i alle faser av spillet. Når de lykkes med dette er de vanskelige å møte, noe ikke minst vi i Oilers har fått erfare ved flere anledninger, slår Coach Gulbrandsen fast.

Medhus vs Frisk
Henrik Medhus sørget for et av målene mot gamle lagskamerater da Oilers serieåpnet i Askerhallen. Denne torsdagen møtes lagene på ny. (foto: Oddmund Sola)