Kamper

Norsk Topphockey

 

Alle gode ting er tre?

Vi har nemlig tapt to kamper mot Frisk allerede denne høsten. Askerbøringene er dermed det eneste laget fikk ikke har fått has på så langt i sesongen. Torsdag er det klart for tredje forsøk, denne gang på bortebane. Nedslepp i Askerhallen er 18.30.

 

Kampen mot Kaptein Bastiansen og co. blir den første av to bortekamper denne uken. Lørdag venter Storhamar i CC Amfi. Nok en uke uten Fjordkraft-liga i DNB Arena med andre ord. Når Oilers tar imot Grüner til Movemberkampen 25. november er det faktisk den første på egen is siden seieren mot Sparta 30. oktober.

Den tid den glede. Først er det altså Frisk som gjelder. At vi står med to tap (3-1 borte 28. september og 5-6 hjemme 14. oktober) mot nettopp oransjetrøyene skal vi ikke legge så mye i. Slikt jevner seg ofte ut med tiden.

Motstanderens kvaliteter derimot. Frisk er gode. Ingen har scoret mer hittil enn de tidligere oilertsspillerne Jacob Lagace og David Morleys nye klubb. Ikke minst takket våre to gamle lagkamerater som sammen med unge, lovende Eskil Wold danner en av sesongens så langt beste rekker. Torsdagens hjemmelag gikk da også til landslagspause med seier 4-2 mot serieleder Stjernen.

Oilers er imidlertid også i solid form. Sju strake seiere før hvilen er klar tale. Nå går vi for den åttende og ikke minst høstens første mot Frisk.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Oilers jakter sin 8. strake seier når de entrer isen i Askerhallen torsdag kveld. Lykkes Markus Søberg (bildet) og resten av gutta blir det høstens første seier mot nettopp Frisk. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Troppen

Vi kan slå fast Tommy er tilbake torsdag, etter en periode på sidelinjen. Steve Whitney står over etter å ha pådratt seg en skade under landslagsoppholdet

Status i laget forøvrig meldes kampdag.

Følg kampen

Nedslepp i Askerhallen er 18.30.